Mancini: annan Balotellile kasvõi 100 uut võimalust

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Eile ilmusid meediasse pildid, kus Manchester City peatreener Roberto Mancini läks trennis kallale ründetäht Mario Balotellile. Viha siiski kaua ei kestnud ning Mancini sõnul on tüli lahendatud.

«Ma annan Balotellile kasvõi 100 uut võimalust. Mõnikord ajab ta mind endast välja, kui ta ei tee seda, mida ma palun. Ta on kõigest 22-aastane ning võib teha vigu,» vahendab Telegraph Mancini sõnu.

Mingit distsiplinaarkaristust samuti Itaalia ründajale ei järgne. Intsident tekkis olukorras, kus Balotelli tegi treeningul vea Scott Sinclairile. See ei meeldinud aga meestega kaasa mänginud Mancinile, kes palus Balotellil platsilt lahkuda. Kui viimane aga keeldus, siis läksid käiku käed.

«Pildid näitavad olukorra kõige halvemat külge. Tegelikult ei olnud see midagi erilist. Ei olnud mingit kaklust, see on vale,» jätkas ta. «Ma kaotasin enesevalitsuse umbes 3-4 sekundiks, sest ta ei tahtnud platsilt lahkuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles