CSKA näitas Euroliigas Alba vastu võimu, võitis ka Žalgiris

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva CSKA mängujuht Milos Teodosic.
Moskva CSKA mängujuht Milos Teodosic. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga vahegrupimängudes alistas Moskva CSKA võõrsil kindlalt 75: 57 Berliini Alba, Kaunase Žalgiris sai aga 75:63 jagu Malaga Unicajast.

CSKA pani edule aluse juba avaveerandil, mis võideti 24:13. Viimasel veerandil hoiti sakslased aga vaid kümne punkti peal. Võitjate parimana viskas Milos Teodosic 17 punkti, Nenad Krstic lisas 15 silma. Viktor Hrjapa arvele jäi 10 punkti ja 10 lauapalli.

Alba parim oli 14 punktiga Dashaun Wood, Derrick Byars tõi 11 punkti. Tänavu Euroliigas vaid korra kaotanud CSKA jätkab koos Madridi Realiga E-vahegrupis täiseduga, Albal on kirjas kaks kaotust.

Žalgiris võitis Unicajat koduplatsil tänu võimsale viimasele veerandile, sest selle alates oldi ees vaid punktiga. Mindaugas Kuzminskas tõi Leedu klubile 14, Ksystof Lavrinovic 12 ja Paulius Jankunas 11 punkti. Malaga meeskonna parimad olid võrdselt 11 punktiga Luka Zoric ja Earl Calloway. Mõlemal klubil on nüüd vahegrupis kirjas võit ja kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles