Kullamäe: 25 pallikaotust on selgelt lubamatu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu Rock teenis Eesti korvpallimeistrivõistlustel järjekordse võidu, kui 79:51 alistati Rapla Tyco.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul mängiti kaitses küll agressiivselt, aga rünnakul jäi kvaliteedist puudu. «Poisid olid võitluseks valmis ja eriti kaitses mängisid kõvasti. Sellist agressiivset kaitset oli hea vaadata. Aga pahupool on see, et rünnakul jäi kvaliteedist puudu ja 25 pallikaotust on selgelt lubamatu. Numbrid oleks võind just rünnaku poolelt ilusamad olla,» sõnas Kullameä mängujärgselt.

Justin Ingrami puudumisel sai tänases kohtumises suure koormuse Valmo Kriisa. «Viimane kuu on näidanud, et Valmo on heas vormis ja kui vana mees on heas vormis, siis tuleb talle mänguaega anda. Täna ta vedas meeskonda kõik need minutid väga korralikult,» lisas Kullamäe.

Egidijus Dimsa kogus meeskonna parimana 15 punkti ja oli üheksa lauapalliga lähedal ka kaksikduublile. Kuuest üritusest neli kaugviset tabanud Kristo Saage kogus 12 punkti. Põhimängujuhina 35 mänguminutit kogunud Valmo Kriisa lõpetas 10 punkti, seitsme lauapalli ja kuue korvisööduga. Samuti 10 punkti viskas hüppeliigeseväänamisest taastunud Rain Veideman ning Ivan Nelyubov. Rocki põhimängujuht Justin Ingram läks pärast Hollandi turniiri nädalaks koju ja naaseb meeskonna juurde lähipäevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles