Lehtla: olin laskmisel ebakindel

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla sai Otepääl IBU karikaetapil parima eestlannana naiste 7,5 km sprindis 21. koha.
Kadri Lehtla sai Otepääl IBU karikaetapil parima eestlannana naiste 7,5 km sprindis 21. koha. Foto: Margus Ansu

Otepääl peetaval laskesuusatamise IBU karikaetapil sai naiste 7,5 km sprindis eestlannadest parimana Kadri Lehtla 21. koha.

Lehtla tegi täna kahe lasketiiru peale kolm möödalasku ja kaotas teise järjestikuse võidu saanud venelanna Jekaterina Jurjevale 1.42,6.

«Ei saa rahul olla kolme trahviga,» nentis eile tavadistantsil 4. koha saanud Lehtla. «Viimases tiirus oli kahel viimasel lasul väga ebakindel, kuidagi mingi värin tuli sisse, ei tea, mis seal täpselt juhtus.»

«Sõidus tundsin end täna paremini kui eile, see on hea märk järgmiseks nädalaks,» lisas uuel nädalal Saksamaal Ruhpoldingus MK-etapil võistlev Lehtla.

Ühel trahviringil käima pidanud Kristel Viigipuu sai täna 23. koha, kaotades võitjale 1.55,4. «Päris raske oli täna, juba hommikul tundsin, et selg ja jalad on kanged,» tunnistas Viigipuu, kes vahetult enne Otepääle tulemist võistles ka Saksamaal Oberhofis MK-etapi teatesõidus. «Rajal tundsin, et särtsu pole, aga kangutasin kuidagi ära.»

Viigipuule sai saatuslikuks viimane lask ning 22-aastane neiu tunnistas, et tal on viimase lasuga varemgi probleeme olnud. «See on minu teema. Kui oled esimesed üheksa märki pihta lasknud, tahad teha täiuslikku tulemust ja siis on väga raske pihta saada,» selgitas ta. «Olen küll varem nulliga lasknud, aga tihti on viimane lask minu jaoks probleemne. Treener ka pahandab, sest ta teab, et olen tegelikult selleks suuteline ja mina tean ka.»

Kõik märgid tabanud Meril Beilmann sai täna 31. koha, kaotust võitjale kogunes 2.13,8. «Väga hästi tuli välja,» rõõmustas Eesti noortekoondislane, ning lisas muheledes: «Olen varem kahel korral nulliga lasknud, aga sel aastal on kuidagi tulema hakanud, on vist areng toimunud.»

Kaks möödalasku teinud Ulla-Maarit Helinurm sai 34. koha, kaotades võitjale 2.33,8 ning lasketiirudes eksimatult tegutsenud Marju Meema lõpetas 42. kohaga, kaotust võitjale kogunes 2.55,9.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles