Lessing: kindlasti olen paremaks võimeline

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing.
Roland Lessing. Foto: Margus Ansu / Postimees

Otepääl peetud laskesuusatamise IBU karikaetapil tabas Roland Lessing meeste 10 km sprindis kõik märgid ja lõpetas võistluse 6. kohaga.

«Laskmispettumus sai korvatud, aga rajal olin veidi lahja, nulliga lastes võinuks veidi kabedamalt liikuda,» hindas eile viis möödalasku teinud Lessing. «Ma ei suutnud viimast ringi nii hästi sõita kui eile. Kindlasti olen paremaks võimeline.»

Pärast eilset 20 km tavadistantsi, kus Lessing sai viie trahviminuti juures 13. koha, rääkis ta mõistujuttu ning mainis korduvalt, et vanad hobused tuleb magama panna, täna oli ta aga märksa lõbusamas tujus. «Veest välja tõstetud kala ujus kuidagi vette tagasi,» märkis ta. «Eile oli hingeldamise tunne, täna sain jälle õhku peale.»

Kokkuvõttes jäi Lessing koduse võistlusega enam-vähem rahule. «Tore oli siin võistelda, tütred olid ka vaatamas,» rääkis 34-aastane Lessing. «Hindeks paneksin endale kolme.»

Daniil Steptšenko pidi täna käima ühel trahviringil ning sai lõpuks 20. koha. «Olen rahul, üldiselt läks hästi,» tõdes ta. «Viimases tiirus hakkasin mõtlema, et tahaksin nulliga lasta ja nii ta mööda läkski.»

Tänase sprindi võitis kõik märgid tabanud rootslane Magnus Jonsson, kes edestas 10,2 sekundiga samuti lasketiirudes eksimatult tegutsenud norralast Johannes Thingnes Bød, kolmas oli samuti eksimatult lasknud austerlane Daniel Mesotitsch, kaotades võitjale 24,5 sekundit.

Peeter Kirss tegi koguni kuus möödalasku ja sai 74. koha, kaotades võitjale 4.21,0. Kahel trahviringil käinud Jan Treier lõpetas võistluse 75. kohaga, kaotust võitjale kogunes 4.22,2. Jaan Koolmeister eksis neljal lasul ja sai 80. koha, võitjale kaotas ta 4.58,1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles