Arbet saab täna Kalevit aidata, Elegar jääb tähtsast kohtumisest kõrvale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet ja Frank Elegar.
Gregor Arbet ja Frank Elegar. Foto: Margus Ansu

BC Kalev / Cramot ootab täna ees hooaja üks tähtsamaid kohtumisi, kui korvpalli Ühisliigas võõrustatakse Poola meeskonda PGE Turowit. Matši eel kimbutavad kalevlasi aga vigastused.

Sel hooajal on kalevlased saanud Ühisliigas seni ühe võidu ja just Turowi vastu. Vaatamata sellele on A-alagrupis viimasel kohal siiski eestlased, kuna poolakad on seejärel suutnud teenida kaks võitu (koduplatsil alistati Astana ja Donetsk). Alagrupi viimasest kohast pääsemine on aga ülioluline, kuna siis jäädakse kindlasti liigasse püsima.

«Eks meil on viimasel ajal iga kohtumise eel selline tunne, et on vaja võita. Siiski ei tähtsusta me seda kohtumist üle ja iga kohtumine on oluline,» sõnas kalevlaste juhendaja Alar Varrak. «Oleme tabeliseisuga kursis, kuid ma ei soovi lisaks muudele probleemidele mängijatele lisapingeid peale panna.»

Olulise kohtumise eel teevad kalevlastele muret aga mängumeeste vigastused. Kui Rait Keerlese eemalejäämine oli juba varem selge ja Tanel Sokk on traumast paranenud, siis küsimärk oli veel Gregor Arbeti ja Frank Elegari kohal. Eilses trennis sai selgeks, et Arbet jookseb täna platsile, kuid Elegar meeskonda aidata ei saa.

«Arbeti hüppeliigese seisund on läinud iga päevaga paremaks ning ta sai terve harjutuskorra kaasa teha. Elegar alustas koos teistega soojendust, kuid seejärel ei olnud ta võimeline enam kaasa tegema,» täpsustas Varrak.

Keskmängijale teeb muret väljaväänatud hüppeliiges – vigastada sai ta juba detsembris toimunud mängus TTÜ vastu. «Ju oli siis tõsisem väänamine,» lisas kalevlaste juhendaja.

Kalevi ja Turowi tänavune esimene kohtumine poolakate koduväljakul lõppes mäletatavasti Eesti tiimi 81:80 võiduga, kui viimase sekundi viske tabas Keith McLeod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles