Dorbek: siit on hea edasi minna ja kogu jama ära unustada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Dorbek (nr. 6) kaaslaste tegutsemisele kaasa elamas.
Gert Dorbek (nr. 6) kaaslaste tegutsemisele kaasa elamas. Foto: Peeter Langovits

BC Kalev/Cramo tagamängija Gert Dorbek tunnistas pärast Ühisliigas PGE Turowi alistamist, et seda võitu oli meeskonnale väga vaja ja kohtumise tähtsusest said kõik mängijad aru.

«Alguses saime asja hästi käima, kuid siis mingi periood ei sujunud üldse. Õnneks saime teisel poolajal kiiresti vastastele järgi ja atasvägine lõpp õnnestus enda kasuks pöörata. Ega ei jäänud palju puudu, et oleksime teise veerandaja viie minutiga kõik maha mänginud,» sõnas Dorbek mängu kohta.

«Eks kõik andsid endale ikka aru, et tegemist on ülitähtsa mänguga. Õnneks saime paar päeva selleks kohtumiseks ka rahulikult valmistuda,» lisas Dorbek. «Kõik olid valmis 100 protsenti võitlema ja tänu sellele see võit ka tuli. Katsume seda head emotsiooni nüüd hoida. Meie jaoks oli see praeguses seisus hea võit ning selle pealt on hea edasi minna ja kogu jama ära unustada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles