Raul Must sai kodusel turniiril esimese asetuse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must
Raul Must Foto: URMAS TAUL/ PÄRNU POSTIMEES

Neljapäeval algab Tallinnas Kalevi Spordihallis rahvusvaheline sulgpalliturniir Yonex Estonian International 2013.

10.-13. jaanuarini toimuvale Yonex Estonian International turniirile on saabumas kokku 145 mängijat 17 riigist. Võistlus kuulub Rahvusvahelise Sulgpalliföderatsiooni kalendrisse ja annab maailma edetabelipunkte.

Meeste üksikmängus sai parima asetuse Eesti esinumber Raul Must (maailma edetabelis BWF 72.). Eelmisel kahel aastal jõudis Raul Must finaali, kus tuli mõlemal korral tunnistada Soome esinumbri Ville Langi paremust.

Turniiril on teise paigutusega inglane Andrew Smith (BWF 74.) ja kolmanda asetusega Jaapani tulevikulootus Kento Momota (BWF 90.). Musta esimene vastane selgub kvalifikatsiooniturniirilt, mäng algab reedel 11. jaanuaril kell 11.20.

Naiste üksikmängus on põhiturniiril kolm Eesti mängijat – Laura Vana (BWF 134.), Getter Saar (BWF 151.) ja Karoliine Hõim (BWF 204.). Vana ja Saar kohtuvad esimeses ringis taanlannadega ning eestlannade vastasteks on vastavalt Julie Finne-Ipsen ja Lene Clausen. Hõimu vastane selgub kvalifikatsiooniturniirilt.

Naiste üksikmängu esimese ringi mängud algavad reedel kell 13.40. Turniiri esimese asetusega on Valgevene mängija Alesia Zaitsava (BWF 76.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles