Maadlusliidu värske juhatus valis uue peasekretäri

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Maadlusliidu eelmine president Heino Priimägi ja endine peasekretär Mehis Kard.
Eesti Maadlusliidu eelmine president Heino Priimägi ja endine peasekretär Mehis Kard. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eile alustasid eelmise aasta lõpus valitud uus Eesti Maadlusliidu president ja juhatus oma ametiaega juhatuse koosolekuga ning nimetasid ametisse uue peasekretäri, kelleks sai Antti Lepik.

«Maadlusliit on väga tänulik pikaajalisele peasekretärile Mehis Kardile aastate pikkuse töö eest,» kommenteeris Eesti Maadlusliidu president Priit Piilmann. «2013. aasta on maadlusliidu jaoks uue hingamise aasta. Edukas 2012. aasta näitas, et oleme õigel teel, kuid nagu sportlasedki ei saavuta kõiki oma tiitleid ühte moodi, ei saa seda ka organisatsioonid teha. Nii tuleb teatud aja tagant tuua juhtimisse uut hingamist ja värskeid mõtteid.»

Senine peasekretär Mehis Kard soovis enda mantlipärijale jõudu ja edu. «Peasekretäri ametikoht ühes spordialaliidus on kui vanema venna roll – sa kuulad, annad nõud, aitad ja oled oma liikmete jaoks kogu aeg olemas, lausus ta. «Oma aastate pikkusele kogemusele tuginedes julgen kinnitada, et see töö on huvitav väljakutse.»

Antti Lepik on Tallinna Spordiinternaatkooli vilistlane, viiekordne Eesti meister kreeka-rooma maadluses. Pärast aktiivse sportimise lõpetamist oli ta tegev maadlusklubi Andris mänedžerina, seejärel ta olnud tööl erasektoris organiseerivatel ja juhtivatel ametikohtadel.

«Endise maadlejana olen jälginud suure entusiasmiga Eesti maadluse käekäiku ja elanud sellele kaasa. Minu roll peasekretärina Eesti Maadlusliidus on väga suur ja vastutusrikas,» hindas Leppik. «See ametikoht on oluline lüli maadlusklubide ja liidu vahel, Eesti rahva ja maadluse vahel – see on au ja suur töö käsikäes.»

Alates 1. jaanuarist 2013 on Eesti Maadlusliidu president Priit Piilmann, asepresident Urmas Land ning juhatuse liikmed Elar Sarapuu, Toomas Tamme, Heino Märks, Allan Vinter ja Jüri Ilves. Eesti Maadlusliidu juhatus on valitud neljaks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles