NBA värvikaim klubiomanik sai kohtunike kirumise eest taas suure trahvi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Cuban ei suutnud taas suud kinni hoida ja sai NBA komissarilt David Sternilt (paremal) karistada.
Mark Cuban ei suutnud taas suud kinni hoida ja sai NBA komissarilt David Sternilt (paremal) karistada. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA tegi 50 000 dollarit trahvi Dallas Mavericksi klubi omanikule Mark Cubanile, kes võttis Twitteris sõna kohtunike aadressil.

Pärast Dallase 96:99 kaotust New Orleans Hornetsile kirjutas äsja puhkuselt naasnud Cuban Twitteris: «Andke andeks, NBA fännid. Olen püüdnud 13 aastat selles liigas korralikku vilepartiid tagada ja see on mul haletsusväärselt ebaõnnestunud. Soovitusi on? Vajan abi.» Samas ei täpsustanud Cuban, mis teda konkreetses mängus nii väga pahandas – ehk see, et Dallasele vilistati 20 viga ja vastastele 10.

Cuban kaebles kohtunike üle ka 2. jaanuaril, kui Dallas kaotas Miami Heatile. Selles kohtumises andsid kohtunikud lõpuminutitel rünnakuõiguse Miamile, Cubani arvates läks pall aga auti Dwyane Wade’i käest. Mullu veebruaris pidi Cuban maksma 75 000 dollarit trahvi, kui kritiseeris kohtunikke pärast mängu Oklahoma City Thunderiga. 2000. aastal Dallase klubi ostnud mees on kokku pidanud kukrut kergendama ligi kahe miljoni dollari ulatuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles