PSG: meil on raha Ronaldo ostmiseks olemas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (paremal) koos supermodellist elukaaslase Irina Shayk'iga.
Cristiano Ronaldo (paremal) koos supermodellist elukaaslase Irina Shayk'iga. Foto: SCANPIX

PSG jalgpalliklubi spordidirektor Leonardo teatas, et nende meeskonnal on olemas vajalik raha Madridi Reali tähe Cristiano Ronaldo ostmiseks.

Ronaldo on tänavusel hooajal avaldanud oma rahulolematust Realiga ning samas on meediast käinud läbi ka teade, et portugallane lükkas meeskonna uue lepingupakkumise tagasi. Kõik see on tekitanud aga olukorra, kus Ronaldot seostatakse teiste klubidega ning kõige rohkem on läbi käinud Manchester United ja PSG.

«PSG-st on saanud klubi, kus kõik on võimalik. Ronaldol on Realiga veel kehtiv leping ning saame aru, et igasuguse klubi pärast ta Madridist ei lahku,» sõnas Leonardo L’Equioe’ile. «Rääkides aga Ronaldo võimalikust üleminekust, siis maailmas on ainult neli või viis klubi, kes saaksid tema soetamist endale lubada ja PSG on üks nendest.»

Katarist pärit omanikele kuuluv PSG võib lähiajal samast riigist veel raha juurde saada, kuna nad on allkirjastamas lepingut Katari Turismiorganisatsiooniga ja see tooks Prantsusmaa klubile aastas sisse 250 miljonit eurot ja nii aastani 2016.

Samas lükkas Leonardo ümber võimalused, et nad palkaksid Manchester Unitedi äärekaitsja Patrice Evra või tema Londoni Chelsea ametivenna Ashley Cole’i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles