Nurmsalul jäi Wislas MK-sarja punktiarve avamata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu Foto: Nordic Focus

Suusahüpete MK-sarjas võisteldi Poolas Wislas ning ehkki Kaarel Nurmsalu pääses seekord lõppvõistlusele, ei õnnestunud tal MK-sarjas punktiarvet avada. Eestlane pidi leppima 42. kohaga.

Eile kvalifikatsioonis korraliku õhulennu teinud Nurmsalu avavooru hüpe kandus paraku vaid 113,5 meetri peale, mille eest eestlane sai 93,8 punkti ning 30 parema sekka ehk teise vooru ei pääsenud. Avavooru pikima hüppe tegi 131 meetri jooneni lennanud Richard Freitag, kuid teda edestasid punktidega norralased Anders Bardal ja Rune Velta.

Teises voorus lendas kõige kaugemale avavooru võitnud Bardal - 128 meetrit andis talle kokku 264,4 punkti ja enam kui kümnepunktilise edu Freitagi ees, Velta pidi lõpuks leppima kolmanda kohaga. Parima poolakana oli Piotr Zyla kuues ja Kamil Stoch seitsmes.

Senise suusahüppaja karjääri jooksul ei ole Nurmsalu veel punktikohale jõunud ning seni on tal parimaks tulemuseks 32. koht. Tänavusel hooajal on Nurmsalu parim tulemus 36. koht, mille ta saavutas 1. detsembril Kuusamos

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles