Depressioonis miljonär O’Sullivan toidab farmis sigu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: SCANPIX

Snuukri valitsev maailmameister britt Ronnie O’Sullivan on elus teinud kannapöörde ning töötab nüüd vabatahatlikuna ühes Epping Foresti väikefarmis. Möödunud kevadel neljandat korda maailmameistriks tulnud maailma kõigi aegade üks andekaimaid mängijaid võttis karjääris pausi ning sattus seejärel igavusest depressiooni.

Nüüd on aga mees leidnud elus uue väljundi ning töötab kolm korda nädalas väikefarmis. «Naudin seda tööd väga. See on täpselt vastupidine olukord sellele, mida tundisn viimastel aastatel snuukrimaailmas,» selgitas karjääri jooksul üle kuue miljoni naelsterlingi teeninud mees The Timesile. «Meil on farmis lambad, sead, lehmad, kitsed, kanad ja hobused.»

O’Sullivan teeb farmis kõige lihtsamaid töid – puhastab, annab loomadele süüa ja korjab rooja. «Mul hakkas nii igav, et ma pidin lihtsalt leidma mingi põhjuse, et hommikuti ärgata. Snuuker tekitaks veel rohkem stressi, seega otsusasin teha midagi hoopis teistsugust – teha tasuta tööd ja aidata teisi inimesi,» selgitas O’Sullivan, kes alustab tööd hommikul kell 8 ning tegeleb loomadega kokku kuus tundi päevas.

Maailma edetabelis on O’Sullivan langenud 24. kohale ning sellel hooajal on ta kaasa teinud ükskutel võistlustel. Vaatamata sellele pakkus snuukri boss Barry Hearn talle võimalust kevadel MM-tiitlit kaitsta.

«Enne kui ma üldse tagasituleku peale saan mõtlema hakata, pean ma mõned isiklikud asjad enda jaoks paika saama. Mul on kuni veebruarini aega otsustada,» rääkis O’Sullivan The Sunile. Snuukrimängu vormi hoiab mees oma ema kodus, kus ta iga paari nädala tagant mängimas käib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles