Torres usub, et Manchester United jääb tiitliteta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres
Fernando Torres Foto: AFP / Scanpix

Hispaanlasest Liverpooli ründaja Fernando Torres usub pärast Manchester Unitedi FA Karikalt väljalangemist, et Inglismaa ja Meistrite Liiga tiitlikaitsjad jäävad tänavu esikohata.

Liverpooli ründetäht arvab, et Premier League'i tiitli suudavad nad ManUlt varastada ning Meistrite Liiga võidab tänavu FC Barcelona, vahendab soccernet.ee.

Torres lausus goal.com vahendusel: «Barcelona on selgelt Euroopa parim meeskond hetkel. Muidugi on ka United muljetavaldav tiim, ent neil on tihti probleeme vigastustega.»

«ManUl on platsil mängijad nagu Tevez, Giggs ja Berbatov, aga hoolimata sellest usun, et Barcelona teeb neile Meistrite Liigas ära. Üldiselt tundub nende kvaliteet ka parem,» jätkas Torres. «Ehkki nad on favoriidid ka Premier League'i võitmiseks, ei tähenda favoriidiseisus alati tiitlivõitu - ma usun, et suudame veel neist mööduda. Ent laseme Unitedil olla favoriidi rollis - pinge on neil.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles