Chelsea endine treener: Lampard peaks liituma Manchester Unitediga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ray Wilkins (keskel) oli omal ajal Carlo Ancelotti (paremal) abitreener. Lisaks jõudis ta töötada ka koos Luiz Felpie Scolari ja Guus Hiddinguga.
Ray Wilkins (keskel) oli omal ajal Carlo Ancelotti (paremal) abitreener. Lisaks jõudis ta töötada ka koos Luiz Felpie Scolari ja Guus Hiddinguga. Foto: SCANPIX

Endine Chelsea abitreener Ray Wilkins rääkis BBCle, et tema arvates peaks klubi legend Frank Lampard ühinema Manchester Unitediga, sest sealne peatreener Sir Alex Ferguson oskab kogenud mängumehi hinnata ja nendest parima välja tuua.

«Kui ta tahab jätkata võitmist ja mängimist kõrgel tasemel, siis ei ole selleks paremat kohta kui Old Trafford (Unitedi kodustaation, toim.). Ferguson on parim kogenud mängijate kasutaja. See oleks suurepärane üleminek ning ka Manchester United saaks sellest palju kasu,» selgitas Wilkins.

«Tasub ainult heita pilk peale Ryan Giggsi ja Paul Scholesi etteastetele – ja lisaks on nad neli aastat vanemad kui Lampard,» arutles ta.

Wilkins ei karda, et Manchester Unitedi fännid Lampardisse halvasti suhtuksid: «Ta võidaks kiiresti nende südamed tänu oma suurepärasele mänguoskusele.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles