Chelsea plaanib teha Guardiolast läbi aegade rikkaima treeneri

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola
Pep Guardiola Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi plaanib endisest FC Barcelona juhendajast Pep Guardiolast teha maailmas suurimat palka saavad jalgpallitreeneri.

Chelsea on pikemat aega üritanud Guardiolat enda ridadesse meelitada ning ka pakkumised on läinud aina suuremaks. Viimati pandi Dailt Expressi andmetel kokku pakkumine, mis tooks Guardiolale aastas sisse 22,5 miljonit eurot ning kontrahti pikkuseks oleks kolm aastat. Seega on kogupakkumise väärtuseks 67,5 miljonit eurot.

Guardiola võttis eelmise hooaja järel aja maha ning on seejärel New Yorgis koos perega puhanud, kuid hiljuti andis ta teada, et järgmiseks hooajaks tahab ta tippjalgpalli naasta.

Kui vahepeal oli Chelsea omanik Roman Abramovitš valmis ka praegu meeskonda tüürivale Rafael Benitezile pakkuma pikemat lepingut, siis viimati karikasarjas saadud 0:2 kaotus Swansea City käest pani teda jälle meelt muutma.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles