Liverpooli peatreener: ma ei vahetaks Suarezt van Persie vastu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Brendan Rodgers kinnitas enne pühapäevast kohtumist Manchester Unitediga, et ei vahetaks oma ründetähte Luis Suarezt mingil juhul Unitedi ja kogu liiga parima väravaküti Robin van Persie vastu.

Suarez võib Unitedi koduväljakul peetavas mängus tõenäoliselt kuulda kõva vilekoori, sest sattus kahe aasta eest rassismitülisse Unitedi kaitsja Patrice Evraga. Rodgers on aga kindel, et uruguailane ei lase end sellest mõjutada. «Ta on vaimselt väga tugev. Sarnaselt paljudele tippmängijatele tuleb ta vaimselt kõigega toime ja see on vajalik, sest temasugused mehed panevad endale ise alati kõva surve õlgadele. Samuti lisab pinget suurklubi eest mängimine,» lausus treener Telegraphile.

Küsimuse peale, kas ta vahetakse tänavu 15 liigaväravat löönud Suareze Robin van Persie vastu, kellel on kirjas 16 tabamust, vastas Rodgers kindla eitusega. «Ma ei taha öelda, kes on parem, sest kõik ründajad toovad meeskonda midagi erinevat. Võin rääkida vaid Luisist, kellega meid on õnnistatud. Ta vedas klubi kuus kuud, olles ainus terve ründaja. Mõnel mängijale esineb ka kehvi päevi, kuid tema on alati vormis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles