Martin Reimi lahkumismäng toimub 6. juunil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim
Martin Reim Foto: Toomas Huik

Tippjalgpalluri karjääri lõpetanud Eesti ja Euroopa rekordinternatsionaali Martin Reimi ametlik lahkumismäng toimub 6. juunil, kui Eesti koondis võõrustab A. Le Coq Arenal Ekvatoriaal-Guinead.

 

Lahkumismatšiks kutsutakse Reim viimast korda mängijana koondise koosseisu. Reim on esindanud Eesti koondist 156 ametlikus mängus ning löönud 14 väravat, seejuures debüüdi Eesti värvides tegi Reim taastatud vabariigi koondise esimeses maavõistluses, mis peeti 3. juunil 1992 Kadrioru staadionil Sloveeniaga.

Reimi lahkumismängu päeval, 6. juunil täitub 100 aastat Eesti jalgpalli sünnist - 6. juunil 1909 peeti Lasnamäe Valge majaka taga väljakuks kohandatud karjamaal esimene ametlik jalgpallivõistlus Tallinna meeskondade Merkuuri ja Meteori vahel.

«Küllap on enamik minuga nõus, et Lõvide põlvkond oli sisuliselt esimene, kes kaasaegsesse Eesti jalgpalli tuli ja seda just Eesti jalgpallikultuuri tähenduses. Nagu sellegagi, et see põlvkond oli juba oma arvukuses väga piiratud. Ja kui nüüd siit edasi mõelda ja näha, et sellegi põlvkonna liidrid on alles nüüd astumas mängijakarjääri järgseid samme jalgpallis, siis kinnitab see veelkord, kui keerulistes tingimustes ja kui piiratud kontingendiga on seni tulnud Eesti jalgpalli arendada. Eriliseks teeb Martini lahkumismängu ka see, et kohtumine toimub täpselt Eesti jalgpalli 100. aastapäeval,» märkis Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

Eesti - Ekvatoriaal-Guinea mäng peetakse 6. juunil kell 19:00 Tallinnas A. Le Coq Arenal. Piletmüük mängule algab koos 10. juunil peetava maavõistluse piletimüügiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles