Eesti naisvehklejad said Rootsis kolmikvõidu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Kuusk
Kristina Kuusk Foto: Toomas Huik

Rootsis Stockholmis toimunud naiste epeevehklemise MK-satelliitturniiril saavutasid Eesti naisvehklejad kolmikvõidu.

Esikoha teenis Kristina Kuusk, kes finaalis alistas kaasmaalanna Irina Embrichi 15:12. Kolmandad kohad teenisid Katrina Lehis ja sakslanna Alexandra Ndolo, kirjutab vehklemisliit.ee.

Poolfinaalides võitis Kuusk torgetega 15:8 Ndolot, Embrich oli 15:9 üle Lehisest. Kaheksa parema hulka jõudis eestlannadest veel Erika Kirpu, kes kokkuvõttes sai viienda koha. Kaheksandikfinaalis alistas ta kaasmaalanna Julia Beljajeva 15:8, kuid kaotas siis veerandfinaalis Ndolole 15:9.

Kaheksandikfinaalis Kuusele torgetega 15:7 kaotanud Julia Zuikova sai kokkuvõttes 13. koha. Beljajeva oli 15. ja Nelli Paju 17. Kokku osales 46 vehklejat kaheksast riigist.

Järgmisel nädalavahetusel osalevad Eesti epeenaised Kataris peetaval individuaalsel ja võistkondlikul MK-etapil. Dohasse sõidab ka Nikolai Novosjolov, kes teeb kaasa meeste epee individuaalsel GP-etapil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles