TTÜ värske peatreener Sirelpuu sai skandaalse nädala lõpuks tunda nii võidurõõmu kui kaotust

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ meeskond.
TTÜ meeskond. Foto: Andres Haabu

TTÜ võrkpalliklubi värske peatreener Janis Sirelpuu sai nädalavahetusel peetud Eesti-Läti ühisliiga mängudes tunda nii esimest võidurõõmu kui kaotusevalu.


Laupäeval alistati kodusaalis 3:1 VK Jelgava Biolars, pühapäeval tuli aga võõrsil tunnistada Riia Lase 3:1 paremust.

«Kui vastaseid vaadata, siis oleks vabalt võinud ka kaks kindlat kaotust tulla,» kommenteeris Sirelpuu. «Võidumängu oli tore vaadata, poisid tegid supermängu ja eksisid väga vähe.»

Lätis saadud kaotusmängus juhendatavad peatreeneri sõnul enam nii särtsakalt ei tegutsenud.

«Väsimus mängis kindlasti oma rolli, puudus selline särts nagu laupäeval ja tehti palju sundimatuid vigu. Emotsionaalselt on meile kõigile raske nädal olnud ja ehk oli võidujärgne pingelangus liiga suur ning pühapäevaks ei suudetud end piisavalt kokku võtta,» lausus Sirelpuu.

TTÜ jaoks on nädal tõesti keerukas. Esmaspäeval vallandati meeskonna senine peatreener Aigor Kaibald ning Sirelpuu sai selle koha esilagu ajutiselt. Seejärel otsustati aga anda talle suurem võimalus.

Liiga liidermeeskond Pärnu alistas laupäeval 3:0 Rakvere Fruit Xpressi ning Tallinna Selver oli samuti 3:0 parem Valio Võrust. Tiitlikaitsja Bigbank Tartu võitis 3:0 Daugavpilsi ja kaotas pühapäeval 1:3 Jelgavale. Kahe ringi järel jätkab turniiritabeli tipus 44 punkti kogunud Pärnu VK, Tallinna Selver jääb maha viie ja Riia Lase kaheksa punktiga. TTÜ-l on neljandana 35 punkti ja Big­bank Tartu on 24 punktiga seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles