Ford ja Citröen pole MM-sarjas jätkamist kinnitanud

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb Citroeni roolis.
Sebastien Loeb Citroeni roolis. Foto: Reuters / Scanpix

Väljaande AutoWeek väitel pole ei Ford ega Citroën siiani kinnitanud osalemist autoralli MM-sarjas ka järgmisel hooajal, vahendab mtv3.fi.

Rahvusvahelise autoliidu FIA rallikomisjoni eelmisel nädalal peetud koosolekul ei kommenteerinud Fordi esindajad autotootja tulevikuplaane.

Fordi ralli MM-sarjas esindav M-Sport on küll juba alustanud uutele reeglitele vastava Super 2000-klassi auto arendamist, ent kui Ford ka rallist loobuma peaks, võib M-Sport jätkata erameeskonnana.

Citroën omakorda ootab Fordi ja oma esisõitja Sébastien Loebi otsust jätkamise kohta, ent Prantsuse firma on varem mõista andnud, et jätkamine on tõenäoline, vahendab mtv3.fi.

«On äärmiselt murettekitav, et ikka veel ei ole kumbki autotootja selgesõnaliselt oma osalemist ralli MM-sarjas 2010. hooajal kinnitanud,» märkis AutoWeekile koosolekul viibinu, kes soovis anonüümseks jääda. «Ent kui [FIA president] Max Mosley ütles, et tahab MM-sarjas võistlemas näha erameeskondi, siis ehk ta aimas, mis tulemas on.»

Järgmisel hooajal sõidetakse autoralli tippsarjas nii praeguste WRC-autode kui ka uute Super 2000-klassi autodega, mis vahetavad WRC-autod täiesti välja 2011. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles