Roger Federer keskendub tänavu vaid suurturniiridele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: SCANPIX

Tennisekuningas Roger Federer avaldas, et kavatseb sel aastal asetada põhirõhu neljale Suure slämmi turniirile, nende vahelisel ajal aga varasemast rohkem puhata.

Äsja alanud Austraalia lahtistel oma karjääri 18. Suure slämmi tiitlit jahtiv Federer on enda jaoks ebatavalises seisus, kus teda ei loetagi suurimate soosikute hulka – nendeks on pigem Novak Djokovic ja Andy Murray. Šveitslast ei soosinud ka loos – võimalik, et tal tuleb finaali jõudmiseks järgemööda alistada nii Bernard Tomic, Milos Raonic, Jo-Wilfried Tsonga kui ka Murray.

31-aastane Federer, kes kohtub avaringis Benoit Paire’iga, märkis, et peab vormis püsimiseks väga targalt tegutsema. «Loodan, et tuleb taas hea aasta. Nad on kõik omamoodi erinevad – mullune oli väga emotsionaalne. Seadsin eesmärgiks taas maailma esireketiks tõusta ja see täitus,» ütles ta ESPNile. «Nii et tänavu tuleb võib-olla pigem üleminekuaasta. Pean vaatama, et treeniksin ja puhkaksin õiges vahekorras. Vaid nii suudan kõikidel turniiridel täisjõuga mängida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles