Malcolm Wilson: Loebi lahkumine on autoralli jaoks fantastiline

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson.
Malcolm Wilson. Foto: SCANPIX

M-Spordi rallimeeskonna juht Malcolm Wilson usub, et üheksakordse maailmameistri Sebastien Loebi tagasitõmbumine tuleb ralli MM-sarjale ainult kasuks.

Loeb stardib tänavu vaid neljal etapil, neist üks on kolmapäeval algav Monte Carlo ralli. «Ilma temata on MM kohe palju põnevam,» lausus Wilson väljaandele Autosport. «Ühest küljest on muidugi kahju, et teda enam pole, aga MM-sarja jaoks on see teisalt jällegi fantastiline. Näeme, kuidas hulk erinevaid sõitjaid rallivõidu nimel heitleb.»

Wilson tunnistas ka, et 2005. aastal õnnestus Fordil peaaegu Loeb enda leeri meelitada, kuid siis otsustas prantslane ikkagi Citroënil jätkata. «Pidasime läbirääkimisi enne seda, kui tõime välja uue Focuse. Jõudsime jõudude ühendamisele väga lähedale, kuid siis tegi Citroën ikkagi jätkamisotsuse. Loomulikult jäi Sebastien nendega. Võin ausalt öelda, et ta läks meile terve hulga tiitleid maksma!» naljatas Wilson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles