Laskesuusatamise MMil sõidab üheksa eestlast

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu krooniti Grete Gaim juunioride konkurentsis maailmameistriks.
Mullu krooniti Grete Gaim juunioride konkurentsis maailmameistriks. Foto: Andreas Nigol

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon (ELSF) kinnitas tänavustel tiitlivõistlustel võistlevate Eesti koondiste koosseisud.

5.-17. veebruarini Tšehhis Nove Mestos toimuval MMil kuuluvad Eesti koondisesse meestest Kauri Kõiv, Indrek Tobreluts, Roland Lessing ja Danil Steptšenko ning naistest Kadri Lehtla, Kristel Viigipuu, Johanna Talihärm, Grete Gaim ja Darja Jurlova, kirjutab biathlon.ee.

22. jaanuarist kuni 1. veebruarini Austrias Obertilliachis toimuval noorte ja juunioride MMil võistlevad juunioridest Jan Treier, Jaan Koolmeister, Kalev Ermits, Kermo Sikk, Darja Jurlova, Grete Gaim, Johanna Talihärm ja Ulla-Maarit Helinurm ning noortest Rene Zahkna, Johan Talihärm, Tarvi Sikk, Kristjan Koskinen, Meril Beilmann, Regina Oja, Tuuli Tomingas ja Susan Külm.

Euroopa noorte olümpiafestivaliks, mis peetakse Rumeenias Brasovis 17.-22. veebruarini, nimetati Eesti koondisse Tarvi Sikk, Timo Truu, Meril Beilmann, Regina Oja, Tuuli Tomingas ja Susan Külm.

Bulgaarias Banskos 18.-26. veebruarini toimuval EMil osalejad nimetatakse noorte ja juunioride MMi ajal Obertilliachis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles