Balotellit mädaõunaks nimetanud Berlusconi vabandas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

AC Milani jalgpalliklubi president ja endine Itaalia peaminister Silvio Berlusconi vabandas avalikult ründaja Mario Balotelli ees, kelle kohta ta oli varasemas intervjuus tarvitanud väljendit «mädanenud õun».

Otsekohese sõnakasutusega Berlusconi tegi sellise avalduse eelmisel nädalal Kuldpalli auhindade jagamisel, öeldes ajakirjanikele: «Ma isegi ei mõtle Balotelli ostmisele, ta on nagu mädanenud õun ja võib nakatada iga seltskonda, kuhu ta satub – isegi Milani.»

Nüüd täpsustas Berlusconi, et ei tahtnud Itaalia koondise ründajat isiklikult solvata. «Pidasin silmas seda, et positiivsed inimesed mõjuvad minu arvates igale meeskonnale hästi. Ma ei mõelnud selle väljendiga otseselt Balotellit ja vabandan, kui see mõjus isikliku solvanguna. Kas ta võiks Milani tulla? Keegi pole temaga läbirääkimisi pidanud ning ei mina ega ka Adriano Galliani (klubi asepresident – toim.) ei kavatse teda jahtima hakata,» lisas Berlusconi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles