Barcelona presidendi hoiatus ManCityle: ärge kalastage siin, kalad on otsas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona president Sandro Rosell (keskel).
FC Barcelona president Sandro Rosell (keskel). Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi president Sandro Rosell hoiatas Inglismaa meisterklubi Manchester Cityt, et nood ei üritaks Barcelona mängijaid ja personali endale meelitada.

Roselli sõnul on City püüdnud läheneda nii põhi- ja noortemeeskonna mängijatele kui ka teistele klubi töötajatele. Kahel korral on see ka õnnestunud – endised Barcelona spordidirektorid Ferran Soriano ja Txiki Begiristain on nüüd ametis just Manchesteri klubis. Soriano töötab tegevjuhi ja Begiristain jalgpallidirektorina.

«City on meile paaril korral ründavalt lähenenud ja seda kõikidel tasanditel, kuid keegi ei soovi lahkuda. Nad tahavad siin kalastada, aga kalad on otsas. Räägin kõikidest töötajatest, mitte ainult mängijatest. Katsed on aga jäänud tulutuks, sest meie töötajad on siin õnnelikud. Meil on fantastiline kollektiiv,» vahendab Marca Roselli sõnu.

Lisaks nurises president selle üle, et Begiristain reetvat Cityle liialt palju saladusi. «Lootsin, et ta ei kasuta siin saadud kogemusi teise klubi suuremaks kasvatamisel, aga näib, et ta on teisel arvamusel. Mulle meeldiks, kui kahe klubi vahelised suhted oleksid pisut paremad ja läbipaistvamad,» ütles Rosell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles