Oprah: Armstrong ei avaldanud asju nii, nagu ma ootasin

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah Winfrey ja Lance Armstrong.
Oprah Winfrey ja Lance Armstrong. Foto: SCANPIX

Ameerika telekanali CBS hommikuprogrammis käinud Oprah Winfrey tunnistas, et peagi ekraanile jõudev intervjuu jalgratturi Lance Armstrongiga üllatas teda.

Esmaspäeval linti võetud kahe ja poole tunni pikkune usutlus, kus Armstrong tunnistab väidetavalt üles kõik oma dopingupatud, oli saatejuhi sõnul tundeline. «Ta ei avaldanud asju sel moel nagu ma olin oodanud, see üllatas mind,» ütles Oprah esmalt mitmetimõistetavalt, jätkates siis: «Mina ise ja kogu saatemeeskond olime mõnest tema vastusest lummatud ja haaratud. Intervjuu oli pingeline ja emotsionaalne,» lisas ta.

«Usun, et ta vastas mu küsimustele rahuldavalt. Ta oli kõik läbi mõelnud, tõsine ja selleks hetkeks valmistunud. Lõpuks olime mõlemad üsna kurnatud. Mul oli strateegia välja mõeldud, olin valmis kaevama ja urgitsema, aga ta oli oma vastustes väga otsekohene,» märkis Oprah lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles