Arbeti uus klubi sai hirmsa sauna, kuid pääses Balkani liigas edasi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet (vasakul).
Gregor Arbet (vasakul). Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallikoondislase Gregor Arbeti värske koduklubi Kavala sai Balkani liigas suure kaotuse, kui võõrsil kaotati koguni 71:100 Bulgaaria klubile Rilski Sportist.

Kavala parim oli 16 punktiga Steve Panos, võitjatele tõid Branko Mirkovic 29 ja Terry Smith 25 punkti. Sportist lõpetas alagrupi viie võidu ja kolme kaotusega, Kavala kogus võrdselt neli võitu ja neli kaotust.

Sportist võitis põhiturniiril B-grupi, Kavala oli Montenegro meeskonna KK Teodo järel kolmas ja pääses samuti grupist edasi, edestades makedoonlaste Kozuvit vaid ülinapilt tänu paremusele omavahelistes mängudes.

Balkani liiga reeglite järgi jätkatakse nüüd vahegrupi mängudega, kusjuures senised kohtumised võetakse kaasa. Kavala kohtub kodus-võõrsil süsteemis A-grupi kolme parema ehk Hapoeli Galil Gilboa, Sofia Levski ja KK Kumanovoga. Mõlema vahegrupi kaks paremat meeskonda pääsevad Final Fouri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles