Alar Varrak: kolm meest tulevad varsti tagasi, Keerlesega seis raskem

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo meeskond.
Kalev/Cramo meeskond. Foto: Peeter Langovits

Kalev/Cramo korvpallimeeskond saab tulevastes mängudes Rapla ja Peterburi Spartakiga arvestada taas mitme tervenenud põhimehega, kuid Rait Keerlese vigastus nõuab pikemat ravi, vahendab ERR Sport.

Kalevi peatreener Alar Varrak ütles, et Keith McLeod, Frank Elegar ja Gary Wilkinson peaksid kõik väljakule naasma vähemalt pühapäevaseks Ühisliiga mänguks, kus kohtutakse võõrsil Peterburi Spartakiga. «McLeod sai korraliku puuka ja Wilkinsonil sai õlg haiget, tal on seal sidemete venitus. Elegar vigastas mängus TTÜ-ga hüppeliigest, paranemine on tavapärasest kauem aega võtnud, aga homsest on ta tagasi.»

Kehvem lugu on Varraku sõnul aga seljatrauma käes vaevleva Rait Keerlesega. «Tal oli seljas mingi disk korra lülide vahelt välja käinud ja temaga läheb kauem. Arvan, et jaanuaris teda kindlasti palliplatsil ei näe, loodame, et veebruarist hakkab ta vaikselt liigutama,» kommenteeris Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles