Mitte ükski Inglismaa liiga mängija ei mahtunud UEFA sümboolsesse koosseisu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas
Iker Casillas Foto: SCANPIX

Euroopa Jalgpalliühenduste Liit (UEFA) avaldas kolmapäeval eelmise aasta sümboolse koondise, kus ülekaalus on Hispaania suurklubide mängijad, aga ühtki Inglismaa liiga pallurit 11 sekka ei mahtunud.

Klubidest on enim esindatud Hispaania hiiud Barcelona ja Real, kes mõlemad kuuluvad valikusse nelja mehega. Üks jalgpallur mängib Saksamaa klubis, üks Itaalias ja üks siirdus aasta jooksul Itaaliast Prantsusmaale, vahendab ERR Sport.

UEFA leheküljel valis sümboolset koondist peaaegu pool miljonit kasutajat. Hääli anti 20 protsenti rohkem kui mullu. Väravavaht Iker Casillas kuulub koosseisu kuuendat korda järjest.

UEFA sümboolne koondis: Iker Casillas (Madridi Real), Sergio Ramos (Madridi Real), Gerard Pique (Barcelona), Thiago Silva (AC Milan/Pariisi St. Germain), Philipp Lahm (Müncheni Bayern), Andres Iniesta (Barcelona), Xavi Hernandez (Barcelona), Andrea Pirlo (Juventus), Mesut Özil (Madridi Real), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Madridi Real).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles