Venno: hea on treenida suuremas mahus, Montenegros polnud see võimalik

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno
Oliver Venno Foto: Sille Annuk

Usutluses volley-portaalile tunnistas võrkpallur Oliver Venno, et on eluga Prantsusmaa kõrgliigaklubis Rennes`i Volley hästi kohanenud, kuigi saabus uude kohta alles kolm nädalat tagasi.

«Elu on paika jooksnud ja olen harjunud kõigega, mis siin toimub. Ei erine see klubi teistest millegipoolest, tavaline klubi nagu ikka,» teatas prantsuse klubi uus diagonaal, kes tõrjus taas oma teelt rumeenlase Adrian Gontariu, kellega ta paar aastat tagasi Friedrishshafenis (Saksamaa) koha eest põhikuuikus duelleeris. «Gontariu läks ära enne aastavahetust ja peaks nüüd olema kodus Constanta meeskonnas.»

Üht erinevust oma eelmise klubiga Venno muidugi märkas: «Trennid on tugevamad kui Budvas, kuigi midagi utoopilist siin pole. Hea on treenida suuremas mahus, Montenegros polnud see võimalik.

Venno panusega (kolm võitu kolmest mängust) jäid klubi juhid rahule, kuigi otse talle ei öelnud keegi midagi. «Pealegi ma ei tea, mida peatreener räägib, kuna ta oskab ainult prantsuse ja vene keelt. Suhtlen temaga läbi Puparti ja Pajusalu. Mõlemad on mulle väga suureks abiks olnud.»

Rennes Volley võitis mullu Prantsusmaa karika, alistades finaalis meilegi tuttava Beauvais Oise kolm-null. Tänavu jõudis eestlaste klubi veerandfinaali, mis tuleb mängimisele 29. jaanuaril. Meistrivõistlustel alustati tõusu, kuid minna on palju - eespool püsib veel kaheksa meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles