Liverpool võttis Sneijderi sihikule?

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: SCANPIX

Milano Interist lahkuda sooviva Hollandi jalgpalluri Wesley Sneijderi üleminekusaaga sai veel ühe osapoole: Goal.comi andmetel on hollandlasest huvitatud Inglismaa kõrgliigaklubi Liverpool.

28-aastase Sneijderi laual ootab allkirjastamist Istanbuli Galatasaray pakkumine, kuid on teada, et hollandlane sooviks end Inglismaal proovile panna, vahendab Soccernet.ee.

Kui seni on mehe kõrged palganõudmised klubisid eemale peletanud, siis talvises üleminekuaknas Joe Cole'ile ja Nuri Sahinile palgamaksmisest vabanenud Liverpool on väidetavalt valmis Sneijderi palkamisega riskima.

«Järgmise 24 tunni jooksul ootab meid mitu tähtsat arutelu, kuid Liverpoolist on kuulda tõsist huvi ja Wesley tahab näha, kas sealt ka midagi konkreetset tuleb,» lausus lähedalseisev allikas, «see on tema karjääri suhtes väga tähtis otsus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles