Valentino Rossi plaanib ala vahetada

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi Ferrari roolis.
Valentino Rossi Ferrari roolis. Foto: AP / Scanpix
Mootorrataste ringrajasõidu kaheksakordne maailmameister Valentino Rossi kavatseb paari aasta jooksul ala vahetada ning autorallis õnne proovida, kirjutab uudisteportaal mtv3.fi.

«Tahaksin neljarattalistele üle minna,» möönis Rossi. «Vormel 1-sarjaga liitumiseks on vist juba hilja, aga loodetavasti võistlen oma karjääri teise poole autodel.»

2007. aastal testis Rossi enne vormel-1 hooaja algust Ferrarit, kuid otsustas siiski tsiklisadulas jätkata. Nüüd on Rossi sihikule võtnud autoralli MM-sarja. «See oleks minu esimene valik,» kinnitas itaallane.

Rossi on juba mõnel MM-rallil osalenud, viimati sõitis ta mullu detsembris Walesi rallil Fordiga ja lõpetas võistluse üldarvestuses 12. kohal.

«Mul on Fordiga head suhted, nii et ehk õnnestub mul selles meeskonnas oma unistus täita. Otsuse langetan suvel 2010,» lubas Rossi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles