Video: pealtvaatajad laulsid Saksamaa tennisistile sünnipäevalaulu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelique Kerberile kingiti pärast kaheksandikfinaali pääsemist kolm sünnipäevatorti.
Angelique Kerberile kingiti pärast kaheksandikfinaali pääsemist kolm sünnipäevatorti. Foto: SCANPIX

Naiste tennise maailma edetabelis 5. real paiknev sakslanna Angelique Kerber tähistas 25. sünnipäeva, alistades Austraalia lahtiste meistrivõistluste 3. ringis 6:2, 7:5 17-aastase ameeriklanna Madison Keysi.

Mullu Wimbledonis poolfinaalis mänginud Kerber pole Austraalia lahtistel varem 3. ringist kaugemalt jõudnud.

Kohe pärast mängu lõppu tõid korraldajad väljakule tordi ning pealtvaatajad laulsid Kerberile sünnipäevalaulu. «Olen nii õnnelik, et suutsin oma sünnipäeval võita,» rõõmustas ta.

Järgmisena läheb Kerber vastamisi 19. asetatud venelanna Jekaterina Makarovaga, kes alistas 6:7 (4), 6:3, 6:4 prantslanna Marion Bartoli.

4. paigutusega poolatar Agnieszka Radwanska aga jätkab oma täiuslikku hooaega, olles võitnud kõik tänavuse aasta 12 matši, seejuures pole ta veel settigi kaotanud. Täna alistas ta kindlalt 6:3, 6:1 briti Heather Watsoni.

Radwanska kohtub kaheksandikfinaalis serblanna Ana Ivanoviciga, kes sai täna 7:5, 6:3 jagu oma kaasmaalannast Jelena Jankovicist.

6. asetatud hiinlanna Na Li oli 6:4, 6:1 parem 27. paigutusega Sorana Cirsteast ja läheb nüüd kokku 18. asetusega Julia Görgesiga, kes alistas 6:3, 1:6, 7:5 Zheng Jie. Mäletatavasti lülitas Jie eelmises ringis konkurentsist kodupubliku lootuse Samantha Stosuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles