Võimsas hoos Šarapova loovutas Williamsile vaid neli geimi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova näitab Austraalia lahtistel oma parimat mängu.
Maria Šarapova näitab Austraalia lahtistel oma parimat mängu. Foto: SCANPIX

Tänavust hooaega kaelavigastuse tõttu alles Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistlustega alustanud Maria Šarapova on võimsas hoos, tänases 3. ringi mängus alistas ta karjääri jooksul seitse suure slämmi turniiri võitnud Venus Williamsi 6:1, 6:3.

Kaks esimest mängu geimigi kaotamata võitnud Šarapova alustas Williamsi vastu ülivõimsalt ja näitas oma parimat tennist. Kuid juhtides 6:1, 5:1 kangestus ta oma servil ja Williamsil õnnestus viies murdepall ära kasutada ning seejärel ka enda servigeim võita. Teist korda matšivõidu eest servima minnes Šarapova aga sama viga enam ei teinud ja võttis kindla võidu. Kohtumine kestis tund ja 19 minutit.

Austraalias viis aastat tagasi võitnud ning mullu ja 2007. aastal finaali jõudnud Šarapova läheb kaheksandikfinaalis vastamisi belglanna Kirsten Flipkensiga, kes alistas 6:2, 4:6, 6:3 venelanna Valeria Savinõhhi. Flipkens pole kunagi varem suure slämmi turniiril nii kaugele jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles