Aruküla ja Põlva Serviti avavad käsipalliliigas kolmanda ringi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti käsipallimeeskonna peatreener Kalmer Musting (keskel) meeskonda juhendamas.
Põlva Serviti käsipallimeeskonna peatreener Kalmer Musting (keskel) meeskonda juhendamas. Foto: Margus Ansu

19. jaanuaril peetakse Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel ette kolmanda ringi avavooru kohtumine Aruküla SK – Põlva Serviti. Ülejäänud matšid Värska Originaal – Viljandi HC ja SK Tapa – HC Viimsi/Tööriistamarket toimuvad järgmisel nädalavahetusel. Mänguvaba on HC Kehra/Daisy.

9.01. (kell 14.00) Aruküla Spordihoone: Aruküla SK – Põlva Serviti

Omavahelised mängud. 1. ring: 15:38; 2. ring: 18:49.

Kolm vooru kaotuseta püsinud Aruküla tegi viimati võõrsil 34:34 viigi Viimsi/Tööriistamarketiga, täiseduga jätkav Serviti oli aga mänguvaba. 

Serviti on olnud Aruküla jaoks ebamugavaks vastaseks. Esimeses matšis olid põlvalased paremad 23 ning teises 31 väravalise ülekaaluga. «Oleme Serviti vastu mänginud pooliku koosseisuga,» meenutas peatreener Toivo Järv. «Nüüd on mehi juurde tulnud ja usun, et see aeg on möödas, kui 30-väravalisi kaotuseid saame.»

Ka Serviti juhendaja Kalmer Musting on Aruküla arengut märganud. «Nad on tublilt juurde pannud,» lisas ta. «Kuigi teise kohtumise võitsime ülisuurelt, tegutsesid nad võitluslikult ja südikalt ning mängisid tempokalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles