Kaks Eesti MMA-võitlejat pääsesid Soomes homsesse finaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Hiiemäe.
Henri Hiiemäe. Foto: Margus Ansu / Postimees

Eesti Sportliku Vabavõitluse Liidu amatöörkoondis on täna ja homme võistlemas Soome lahtistel meistrivõistlustel MMAs. Soome lahtised on siinse regiooni (Eesti, Soome, Rootsi) suurim amatöörturniir. Esikohti on sealt varasemalt korjanud Jüri Jõgiste (2009) ja Helin Paara (2011). Omajagu on toodud ka II ja III kohti.

Eestlaste tänased matšid:

Kaspar Kraav (Võimla) kaotas oma esimese matši II raundis sirge põlvelukuga (kneebar) ning on seega konkurentsist väljas.

Martin Saar (3D Treening) võitis oma esimese matši III raundis tehnilise nokaudiga (vigastatud hüppeliiges) ning jätkab võistlemist.

Henri Hiiemäe (3D Treening / Garant) võitis oma esimese matši III raundis tehnilise nokaudiga (jalalöögid jalgadesse ja kehasse ning käelöögid kehasse) ning jätkab võistlemist.

Sten Saaremäe (Võimla) võitis oma esimese matši I raundis tehnilise nokaudiga (vigastus - cut peas). Sten jätkab võistlemist homme kaaluklassi -61,2 finaalis.

Keith Maiste (MMAces) kaotas oma esimese matši II raundis giljotiinkägistusega ning on seega konkurentsist väljas. Kuna tegemist oli poolfinaaliga, jäi Keith kokkuvõttes jagama 3. - 4. kohta.

Henri Hiiemäe (3D Treening / Garant) võitis oma teise matši III raundis tehnilise nokaudiga (käelöök pähe) ning jätkab võistlemist kategooria -65,8 kg finaalis, kus vastaseks Christoffer Lindqvist (Fight Factory Porvoo).

Martin Saar (3D Treening) kaotas oma teise matši kohtunike jagatud otsusega. Kuna tegemist oli poolfinaaliga, jäi Martin kokkuvõttes jagama 3. - 4. kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles