Keha on trennis kõigest võimaluste kogum

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA Raju 10: Marcin Lasota (kinnastel sinine teip) vs Lauri Ülenurm (kinnastel punane teip).
MMA Raju 10: Marcin Lasota (kinnastel sinine teip) vs Lauri Ülenurm (kinnastel punane teip). Foto: Margus Ansu

Maasvõitlus on selles suhtes hea trenn, et otseselt mingeid piiranguid pole ja sinna võivad kõik tulla, kuid on ka mõningad agad.

«Maasvõitlusel on alati see seksuaalne toon juures. Tean tüüpe, kes on käinud kahes trennis ja öelnud siis, et selline intiimsus on nende jaoks liig,» tõdes treener Ronald Stimmer . «Tegelikult tundub see gei nii kaua, kuni sa ise mingi tüübiga maadled ja saad aru, et seal pole midagi geid, vaid sul on väga halb olla, kui sind kokku pakitakse.»

Kogu eksperimendi juures oli ilmselt minu suurim hirm meestega maadlemine, peamiselt kartsin seda, et olen meeste vastu jõuetu ega suuda kuidagi neile vastu saada. Nüüd olen aru saanud, et tegelikult pole asi üldse nii hull ja karta pole midagi, pole mingit vahet, kas vastane on mees või naine.

«On olnud ka selliseid situatsioone, kus trennis käib tüdrukute ja poiste vahel flirt, ja see mulle ei meeldi, trenn peaks ikkagi olema trenn,» sõnas Stimmer. «Lähen väga närvi, kui näen matil midagi seksuaalset. Minu jaoks on trennis keha võimaluste kogum, seal pole midagi erootilist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles