Rapla mänedžer: tänane päev oli üdini korvpallipäev

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla peatreener Indrek Ruut meeskonda juhendamas
Rapla peatreener Indrek Ruut meeskonda juhendamas Foto: Margus Ansu

Ainus laupäevane korvpalli meistriliiga põnevuskohtumine toimus Raplas, kus olid vastamisi kohaliku rahva lemmik TYCO Rapla ning TTÜ KK. Kodumeeskond pani oma paremuse maksma viimasel veerandajal, võites mängu 75:70.

Rapla oli mänguks hästi valmis ning haaras kiirelt juhtohjad enda kätte, mängides meeskondlikult. Kuigi kodumeeskond juhtis kogu esimese veerandaja, ei jäänud TTÜ neid väga kaugele maha ning pisikesele pausile minnes juhtis Rapla 4 punktiga, seisusk 24:20. Teisel veerandil läks kohtumine veelgi põnevamaks. Tallinna meeskond läks aina paremasse hoogu ning poolaja lõppedes juhtisidki juba nemad 45:42.

Teisel poolajal jätkus pingeline heitlus ning saali tulnud rahvas sai jälgida mängu täie raha eest. Meeskonnad mängisid väga tasavägiselt. Kumbki ei suutnud initsiatiivi enda kätte haarata ning enne otsustavat kümmet minutit oli punktiga peal TTÜ KK 56:55. Viimasel veerandajal leidis Rapla endas uut hingamist, olles lõpuminutitel kindlam ja võttes võidu 75:70.

Tänane päev oli Raplas korvpalli täis. Hommikut alustati minikorvpalliga, seejärel toimus G4S KML-i kohtumine ning õhtut lõpetas Rapla naiskond AmEst Rapla, kes kohtus Eesti-Läti ühisliiga raames Riia TTT juunioritega. Lisaks tuli Rapla korvpallisõpradele külla olümpiasangar Gert Kanter, kes ka ise vabal ajal korvpalli harrastab.

TYCO Rapla mänedžer Jaak Karp jäi päeva ja mänguga väga rahule: «Mul on väga hea meel. Tänane päev oli meil üdini korvpallipäev. Lootsime, et meeste mäng on selle päeva tipphetkeks ja mehed olid selleks valmis. Nad alustasid hästi. Teisel veerandajal tegime mõned eksimused, TTÜ realiseeris omad võimalused ära ning kaalukauss kaldus nende poole. Hea, et lõpus leidsime hea emotsiooni, et see mäng ära võtta. Nüüd on vaid vaja loota, et naised ka võidavad, siis on päev 100% korda läinud.»

Rapla poolelt jõudsid viis meest kahekohalise arvu punktideni. Resultatiivseim oli Illimar Pilk 16 punktiga. Teda toetasid Martin Paasoja ja Rait-Riivo Laane 13, Andre Pärn 12 ning Raido Ringmets 11 silmaga. TTÜ parimad olid vastavalt 22 ja 16 punktiga Kiur Akenpärg ja Erik Keedus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles