Tiitlikaitsja Dortmundi Borussia alustas kevadringi suure võiduga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Reus (paremal) ja Mario Goetze väravat tähistamas
Marco Reus (paremal) ja Mario Goetze väravat tähistamas Foto: SCANPIX

Täna peeti Saksamaa jalgpalli kõrgliigas kuus kohtumist, kus tabeli tippu kuuluvad meeskonnad olid kõik võidukad. Tiitlikaitsja Dortmundi Borussia alistas võõral väljakul tulemusega 5:0 Bremeni Werderi.

Borussia poolelt said jala valgeks viis erinevat mängumeest. Esimesel poolajal olid täpsed Marco Reus ja Mario Götze ning teisel poolajal lisasid ühe tabamuse Felipe Santana, Robert Lewandowski ja Jakub Błaszczykowski.

Üle pooleteise aasta tõmbas Dortmundi särgi taas selga Nuri Sahin, kes müüdi ülemöödunud suvel Madridi Reali, kuid seal kimbutasid teda vigastused ning põhikoosseisu tal murda ei õnnestunud. Selle hooaja alguses viibis põline Dortmundi mees Sahin laenul Liverpoolis. Ka Borussias viibib türklane hetkel launulepingu alusel.

Müncheni Bayern alistas Mario Mandžukići kahest väravast 2:0 Greuther Fürthi ning Leverkuseni Bayer oli 3:1 üle Frankfurdi Eintrachtist.

Ragnar Klavani koduklubi Augsburg kohtub homme Düsseldorfi Fortunaga.

 

Bayern – Greuther Fürth 2:0

Leverkusen – Frankfurt 3:1

Wolfsburg – Stuttgart 2:0

Hoffenheim – Mönchengladbach 0:0

Mainz – Freiburg 0:0

Bremen – Dortmund 0:5

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles