Eesti laskesuusanelik jäi Itaalias eelviimaseks, võidutses Saksamaa

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Gaim
Grete Gaim Foto: Nordic Focus

Itaalias Antholz-Anterselvas peetud laskesuusatamise MK-sarja teatesõidus sai Eesti naiskond eelviimase, 20. koha.

Võitjalt Saksamaalt lõpuks ringi sisse saanud Eesti avavahetust sõitnud Darja Jurlova pidi lamadestiirus kasutama kahte ja püstitiirus kolme varupadrunit, sellest hoolimata tuli tal aga sõita üks trahviring. Johanna Talihärm kasutas kahe tiiru peale ära viis varupadrunit, kuid pääses trahviringideta, hästi lasknud Grete Gaim vääratas tiirudes vaid korra. Viimases vahetuses kasutas Kristel Viigipuu lamades ära kõik kolm varupadrunit, kuid pidi ikkagi käima kahel trahviringil, püstitiirust pääses ta seevastu vaid ühe varupadruni abiga.

Võitnud Saksamaa nelik koosseisus Franziska Hildebrand, Miriam Gössner, Nadine Horchler ja Andrea Henkel kasutas kümmet varupadrunit ja edestas lõpuks üheksat varupadrunit tarvitanud Venemaa nelikut 17,8 sekundiga. Kolmas oli Prantsusmaa (neli varupadrunit, kaotust 40,9 ekundit).

Trahviringidest pääsenud esikolmikule järgnesid Norra, Ukraina, Poola, Valgevene ja Itaalia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles