Tallinna Ülikool sai Ühisliigas võidulisa

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerttu Jallai
Kerttu Jallai Foto: basket.ee/Kaspar Kallip

Tallinna Ülikool võttis naiste korvpalli Ühisliigas kodusaalis suureskoorilise võidu Riia TTT juuniorite üle tulemusega 95:54.

Naiskonna resultatiivseim oli Oksana Miil 28 punktiga. Pirgit Püü tegi kaksikduubli 20 silma ja 10 lauapalliga. Kerttu Jallai lisas 18 ning Valeria Kast 12 punkti. Riia TTT juuniorite parim oli Marta Bergmane 16 punktiga. 

Laupäeval kaotas Tallinna Ülikool Riia TTT naiskonnale tulemusega 89:70. Kerttu Jallai tegi kaksikduubli 23 punkti ja 13 lauapalliga. Pirgit Püü lisas samuti 23 silma, vahendab basket.ee. Riia TTT resultatiivseim oli Dita Rosenberga 22 punkti ja 10 lauapalliga.

Pärast nädalavahetuse mänge on Tallinna Ülikoolil 6 võitu ja 7 kaotust.

AmEst Rapla naiskond sai laupäeval kodusaalis magusa revanši Riia TTT juuniorite üle 68:58. Suurepärased esitused tegid naiskonna liidrid Kerli Haas ja Kaia Kosk. Mõlemad said hakkama kaksikduubliga. Haasalt 29 punkti ja 13 lauapalli ning Kosk lisas 24 silma ja 11 lauapalli. Riia TTT juuniorite parimana viskas Marta Bergmane 14 silma.

Pühapäeval kaotati Riia TTT-le 39:110. AmEst Rapla resultatiivseim oli Kadri Kruusimägi 11 punkti ja Riia TTT naiskonnas Ieva Krastina 20 silmaga.

Peale nädalavahetuse mänge on AmEst Raplal 3 võitu ja 11 kaotust.

Riiga sõitnud Tartu Ülikooli naiskond pidi tunnistama RTU/Merksi paremust seisuga 75:42. Tartu naiskonnas viskasid Berta Mürk ja Kaiti Vasiljeva mõlemad 7 ja Janeli Lilleallik 6 silma. RTU/Merksi resultatiivseim oli Daina Lazdeniece 23 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles