Eesti talispordi järelkasv alustab MMi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Veerpalu
Andreas Veerpalu Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Täna algavad Tšehhis Liberecis juunioride ja kuni 23-aastaste sportlaste põhja suusaalade maailmameistrivõistlused, kus osaleb 625 sportlast 36 riigist. 

Eestit on  esindamas 19 sportlast. Võistluste avapäeval selguvad juunioride maailmameistrid klassikasprindis. Kahevõistlejad alustavad jahti medalitele 23. jaanuaril ja suusahüppajad 24. jaanuaril.

Juunioride klassikasprindi kvalifikatsioonid algavad täna Eesti aja järgi kell 11.00. 68 naisjuuniori seas läheb rajale kaks eestlannat – 39. Piret Pärnik ja 47. Kristiina Haikara.

Meeste kvalifikatsioon algab kell 11.35 ja 83 võistleja seas on neli eesti suusatajat: 3. Marko Kilp, 15. Alvar Johannes Alev, 53. Andreas Veerpalu, 62. Martin Nassar.

Eesti koondis MMil:

Eesti koondis:

MURDMAASUUSATAMINE:

Naisjuuniorid: Kristiina Haikara, Piret Pärnik. Meesjuuniorid: Alvar - Johannes Alev,  Marko Kilp,  Alar Ervin,  Andreas Veerpalu, Martin Nassar.

Naised U23: Triin Ojaste, Heidi Raju, Kati Tammjärv. Mehed U23: Raido Ränkel, Morten Priks, Tomas Kaurson.

KAHEVÕISTLUS: Han Hendrik Piho, Kristjan Ilves, Rauno Loit ,Karl Mustjõgi.

SUUSAHÜPPED: Martti Nõmme, Siim - Tanel Sammelselg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles