Serena Williams kohtub veerandfinaalis 19-aastase üllatajaga

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sloane Stephens
Sloane Stephens Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel selgusid täna viimased veerandfinaalipääsejad, kaheksa parema hulka pääsenuist on suurim üllataja 19-aastane ameeriklanna Sloane Stephens, kes paikneb praegu maailma edetabelis 25. kohal.

Märtsis 20-aastaseks saav Stephens pole kunagi varem suure slämmi turniiril nii kaugele jõudnud. Tänases kaheksandikfinaalis sai ta 6:1, 3:6, 7:5 jagu serblanna Bojana Jovanovskist ning järgmisena seisab ees kohtumine tema iidoli, USA esinumbri Serena Williamsiga. Paljud peavad Stephensit ka Williamsi mantlipärijaks.

31-aastane Williams on endiselt võimsas hoos, täna alistas ta 6:2, 6:0 14. asetatud venelanna Maria Kirilenko.

Maailma esireket ja tiitlikaitsja Viktoria Azarenka oli kaheksandikfinaalis 6:1, 6:1 üle venelanna Jelena Vesninast ning kohtub veerandfinaalis vigastuse järel taas heasse vormi tõusnud ning tabelis jälle kõrgemale rühkiva venelanna Svetlana Kuznetsovaga, kes sai 6:2, 2:6, 7:5 jagu 10. asetatud Caroline Wozniackist.

Lisaks on veerandfinaalis mullune finalist Maria Šarapova, kes läheb vastamisi venelanna Jekaterina Makarovaga ning tänavusel hooajal siiani kõik mängud settigi kaotamata võitnud poolatar Agnieszka Radwanska, kes kohtub hiinlanna Na Li’ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles