Milan tahab Balotelli hinda alla saada

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

AC Milani asepresidendi Adriano Galliani sõnul on Itaalia jalgpalliklubi Manchester City ründetähest Mario Balotellist endiselt huvitatud, kuid mitte küsitava summa eest.

22-aastase Balotelli lahkumine City ridadest tagasi kodumaale tundus jaanuari alguses üsnagi tõenäolisena ja peamise huvilisena kerkis esile AC Milan, kuid rahalistes raskustes Itaalia hiid ei ole võimeline rikka Inglismaa valitseva meistri küsitavat summat maksma, vahendab Soccernet.ee.

«Reedel küsis City endiselt 37 miljonit eurot. Ootame esmaspäeva, aga sellise summa eest jääb ta sinna,» tõdes Milani asepresident Adriano Galliani. «Kõik sõltub neist, me ootame. Kui hind langeb, läheme talle järgi. Kui palju? Ma ei tea.»

Väidetavalt on City valmis Balotellist lahtisaamiseks hinda ka langetama ja on teinud omapoolse uue pakkumise 28 miljoni euro peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles