Video: Lakers ja Knicks said NBAs mõlemad valusa kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Los Angeles Lakersi liider Kobe Bryant.
Los Angeles Lakersi liider Kobe Bryant. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA jätkuvad Los Angeles Lakersi hädad: seekord jäädi võõrsil 83:95 alla Chicago Bullsile. New York Knicks pidi aga tunnistama lähirivaali Brooklyn Netsi nappi paremust.

Lakers andis mängu käest viimase veerandajaga, kui Bullsil lubati teha koguni 18:4 spurt. Lõpuks 15 punkti kogunud Marco Belinelli viskas selle spurdi jooksul kaheksa punkti, Bullsi parim oli 22 silmaga Kirk Hinrich, kes andis lisaks ka kaheksa korvisöötu. Joakim Noah lisas kuuele visatud punktile 13 lauapalli.

Must viskepäev oli Lakersi liidril Kobe Bryantil, kes tabas platsilt tehtud 22 viskest vaid seitse, saates seejuures korvist mööda kõik kuus kolmepunktiviset. Bryanti arvele jäi siiski 16 punkti, Lakersi parim oli 18 punktiga Steve Nash. Pau Gasol viskas 15 punkti ja võttis 12 lauapalli. 17 võitu ja 24 kaotust kogunud Lakers on läänekonverentsis alles 12. kohal, play-off'i viivast kaheksandast positsioonist lahutab neid hetkel viis võitu.

New York Knicks pidi kodusaalis tunnistama Brooklyn Netsi 88:85 paremust. Otsustavaks osutunud viske tabas 22 sekundit enne mängu lõppu Joe Johnson ja lõpusekunditel tabas olulised vabavisked Deron Williams. J.R. Smithi sai veel lõpusekundil kaugviset proovida, kuid see ei tabanud. Johnson kerkis 25 punktiga ka Netsi parimaks, Williamsi arvele jäi 14 punkti ja 12 korvisöötu ning Brook Lopez sai kirja samuti 14 punkti ja 11 lauapalli.

Knicksi ei päästnud ka Carmelo Anthony 29 punkti ja seitse korvisöötu, Smith tõi 16 ja Amar'e Stoudemire 15 punkti. Kaotusest hoolimata hoiab Knicks idakonverentsis Miami järel teist kohta, Nets on neljas.

Õhtu suurima punktisumma kogus Kemba Walker, kuid tema 35 punkti ei päästnud Charlotte Bobcatsi 94:100 kaotusest Houston Rocketsile. Rocketsi parimana kogus James Harden 29 punkti, seitse söötu ja seitse lauapalli. Los Angeles Clippersil polnud aga abi Blake Griffini 26 punktist ja 13 lauapallist - Golden State Warriors tegi 28 punkti visanud Stephen Curry vedamisel võimsa viimase veerandaja ja võitis 106:99.

Video: vaata Knicksi ja Netsi mängu kokkuvõtet SIIT.

Kõik tulemused:

Memphis Grizzlies - Indiana Pacers 81:82

New Orleans Hornets - Sacramento Kings 114:105

Charlotte Bobcats - Houston Rockets 94:100

Atlanta Hawks - Minnesota Timberwolves 104:96

New York Knicks - New Jersey Nets 85:88

Golden State Warriors - Los Angeles Clippers 106:99

Philadelphia 76ers - San Antonio Spurs 85:90

Chicago Bulls - Los Angeles Lakers 95:83

Portland Trail Blazers - Washington Wizards 95:98

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles