Superhoos olev van Persie: löön liiga vähe väravaid

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie.
Robin van Persie. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga paim väravakütt Robin van Persie esines üllatava avaldusega – enda arvates lööb ta nimelt liiga vähe väravaid.

Suvel Arsenalist Manchester Unitedisse siirdunud Van Persie on küll löönud liigas 23 mänguga 18 väravat, kuid kirub luhta lastud võimalusi. «Kümne mänguga pidanuks mul olema juba 14 või 15 väravat. Oli vähemalt neli-viis sellist võimalust, kus ma ei oleks tohtinud eksida. Mul ei lähe just eriti hästi. Või noh, läheb hästi, aga kui hakkadki uskuma, et läheb, siis õnn pöördub,» arutles van Persie filosoofiliselt. «Kuid enamikus mängudes oleksin pidanud paremini tegutsema, sest mul oli seal rohkem kui üks hea väravavõimalus.»

Lisaks märkis hollandlane intervjuus The Sunile, et lahkus Arsenalist, kuna vajas vaheldust. «Kaheksa aasta järel tundsin, et ihkan uut väljakutset. Piisab paarist viimasest kuust, et otsust põhjendada.  Näen taas midagi sellist, mida ma polnud Arsenalis enam ammu näinud. Mul on tore, mul on lõbus, ma naudin mängu. Kõik pisiasjad moodustavad kokku liidetuna olulise muutuse. Tunnen, et mind ümbritsevad meistrid,» ütles van Persie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles