Tennisetüli: Murray leer kaebab Federeri eelistamise üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer (paremal) ja Andy Murray.
Roger Federer (paremal) ja Andy Murray. Foto: SCANPIX

Inglismaa ajakirjanduse sõnul on Andy Murray treenerid pahased, et Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel peab nende hoolealune rassima põletava päikese käes, samas kui Roger Federer saab alati mängida õhtuti, kui ilm on jahedam.

Murray on pidanud kõik oma senised mängud päevasel ajal ning peab seda tegema ka homses veerandfinaalis Jeremy Chardy vastu. Kõik Federeri mängud on seevastu toimunud õhtul prožektorite valgel, nii ka homne veerandfinaal Jo-Wilfried Tsongaga. Kui mõlemad mehed peaksid veerandfinaalist edasi pääsema, kohtuvad nad reedeses poolfinaalis omavahel.

Murray treenerid Ivan Lendl ja Dani Vallverdu on Sportsmaili sõnul mõlemad rahulolematud, kritiseerides korraldajaid liigse televisiooni soovidele allumise pärast. Samuti on Federer saanud kõik oma mängud pidada peaväljakul, mis on teistest Melbourne Parki väljakutest aeglasema põrkega, lisaks põrkavad pallid jaheda ilmaga kehvemini ja mäng on selle võrra aeglasem ning vähem väsitav.

Ka neljanda asetusega David Ferrer on nurisenud, et peab konkurentidega võrreldes liialt palju päeval mängima. Turniiri direktori Clive Tiley sõnul kedagi teadlikult ei eelistata. «Peame küll arvestama televisiooni soove, aga neile ei jää kunagi viimane sõna. Mängijad teavad, et graafiku koostamine ei ole lihtne töö. Minu arvates oleme seni päris hästi hakkama saanud,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles