Video: NHLi mängul lõbustas pealtvaatajaid peatreeneri teisik

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Maclean (keskel).
Paul Maclean (keskel). Foto: SCANPIX

NHLi hokiliigas leidis aset lõbus vahejuhtum, kui Ottawa Senatorsi ja Florida Panthersi mängule ilmus mees, kes välimuselt äravahetamiseni sarnane Ottawa peatreeneri Paul Macleaniga.

Teisik seadis end sobivalt istuma täpselt Senatorsi varumeeste pingi taha ja jäi seetõttu ka telekaamerate vaatevälja. Kõige silmatorkavamaks ühiseks tunnuseks oli meestel lopsakas vunts, mida Maclean juba aastaid uhkusega kannab. Tundmatu kodanik sai peagi veel kuulsamaks, kui raadioreporter Ian Mendes temalt intervjuu võttis. Mees kinnitas, et ei tulnud mingil juhul Macleani tööd segama – tema hooajapiletile märgitud koht olevatki täpselt varupingi taga.

«Mängu ajal ma teda tähele ei pannud, aga ilmselgelt oleme sarnased,» naeris ka Maclean ise pärast kohtumist. «Loodetavasti on inimesed tema vastu linnas liikudes sama lahked kui minuga!»

Treeneri ja pealtvaataja sarnasust märkasid ka Ottawa mängijad. «See tuli kohe jutuks. Aga rohkem ei taha ma midagi öelda, Paul on siiski peatreener!» mängis kaitsja Marc Methot argpüksi, endal nägu naerul.

Vaata videot Paul Macleanist ja tema teisikust SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles