Tippjalgpallur ja «Grey anatoomia» täht lõid koos autospordimeeskonna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrick Dempsey (vasakul).
Patrick Dempsey (vasakul). Foto: SCANPIX

Tippjalgpallur Alessandro del Piero ja menusarjast «Grey anatoomia» tuntud näitleja Patrick Dempsey lõid käed ning asutasid koos autospordimeeskonna, et osaleda Le Mansi 24 tunni pikamaasõidul.

Dempsey/Del Piero Racingu nimeline tiim on jalgpalluri sõnul esitanud avalduse Le Mansi 24 tunni sõidul osalemiseks ning kavatseb kaks autot välja panna ka märtsis algavas American Le Mansi sarjas. Le Mansis keeravad rooli Dempsey ise ning veteransõitjad Joe Foster ja Michael Avenatti. ALMS-sarja sõitjaid pole tiim seni veel teatanud.

Hetkel Austraalias Sydney FC ridades karjääri lõpetav 38-aastane Del Piero kinnitas, et ise ei kavatse ta rooli istuda, kuid pühendab meeskonna tegemistele palju aega. «Olen tundnud motospordi vastu kirge juba lapsest peale ja väljavaade Patrickuga koos töötamisest on suurepärane. Loodame väga kõrgel tasemel kaasa lüüa ning meie lõppsihiks on MM-tiitel,» teatas del Piero ametlikus avalduses.

Dempsey näol ei ole tegemist sugugi algaja võidusõitjaga - ta võistleb sportautodel juba aastaid ning on ka mitu korda Le Mansis osalenud. Samuti on ta võistelnud Baja 1000 nime kandval rallil. 2009. aastal lõpetas ta Le Mansis GT2-klassis Ferrari F430 roolis üheksanda kohaga. Mullu veel Dempsey Racingu nime all võistelnud meeskonna autod lõpetasid ALMS-sarjas P2-klassis kolmanda ja PC-klassis hooaja viienda kohaga. P2-klassi Lola rooli keeras seejuures näitleja ise, kuid tiheda võttegraafiku tõttu sai ta kümnest etapist osaleda vaid pooltel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles